Ординација по гинекологија и акушерство

Д-р Ивана Наков Почитувани девојки, жени, трудници и мајки, Овој блог е наменет за сите вас, да ве едуцира, заеднички да решиме одредени дилеми. Ординацијата по гинекологија и акушерство при Поликлиника Манолеви е најнов сегмент, постоиме релативно кратко време, меѓутоа одлично го надополнивме посакуваниот концепт на грижа и заштита на целокупното семејно здравје. Во периодот […]

Ординација по гинекологија и акушерство Read More »