manolevi

Month: November 2020

Бојан Киров – Дијабетесот не ми претставува никаква пречка да го живеам животот нормално, како и секој друг човек

По повод 14-ти Ноември, светскиот ден на дијабетесот, во чест на 5000 деца и возрасни во Република Македонија кои живеат со дијабетс Тип 1, Бојан Киров планира 5 искачувања на планината Водно (1060 метри) во текот на 1 ден при што секој 1 метар искачување симболично ќе биде посветен за секој пациент со Т1. За …

Бојан Киров – Дијабетесот не ми претставува никаква пречка да го живеам животот нормално, како и секој друг човек Read More »

Искачување на Водно, 5000 метри за 5000 луѓе со Т1Д

По повод 14-ти Ноември, светскиот ден на дијабетесот, во чест на 5000 деца и возрасни во Република Македонија  кои живеат со дијабетс Тип 1, Бојан Киров планира 5 искачувања на планината Водно (1060 метри) во текот на 1 ден при што секој 1 метар искачување симболично ќе биде посветен за секој пациент со Т1. За …

Искачување на Водно, 5000 метри за 5000 луѓе со Т1Д Read More »

Закажи Термин

Интерна Медицина

Гинекологија

Педијатрија