Поликлиника Манолеви

болести

Спречување на болести што ги пренесуваат комарците

Заштитете се од болести што ги пренесуваат комарците како вирусот на Западен Нил и денга. Научете ефективни стратегии за да ги задржите тие досадни инсекти подалеку и да го заштитите вашето здравје!

Спречување на болести што ги пренесуваат комарците Read More »

Останете еден чекор понапред од сезонските болести: водич за јули

Знаењето е ваша најдобра одбрана од вообичаените болести во месец јули. Останете проактивни и заштитете го вашето здравје со тоа што ќе бидете свесни за симптомите, советите за превенција и кога да побарате медицинска помош. Ајде да ги разгледаме првите 5 сезонски заболувања за кои треба да знаете овој месец.

Останете еден чекор понапред од сезонските болести: водич за јули Read More »