manolevi

Бојан Киров – Дијабетесот не ми претставува никаква пречка да го живеам животот нормално, како и секој друг човек

По повод 14-ти Ноември, светскиот ден на дијабетесот, во чест на 5000 деца и возрасни во Република Македонија кои живеат со дијабетс Тип 1, Бојан

Read More »

Ординација по педијатрија

М-р Д-р Елена Манолева Николовска Почитувани мајки и родители на нашите и ваши деца, Педијатрискиот блог како дел од останатите единици и блогови при Поликлиника

Read More »

Кабинет по интерна медицина

Д-р Александар Манолев Почитувани и драги пациенти, пријатели и граѓани, Интернистичкиот блог во склоп на останатите специјалистички артикулации при Поликлиника Манолеви ќе има за цел

Read More »

Закажи Термин

Интерна Медицина

Гинекологија

Педијатрија